>

Thursday, December 30, 2010

ceritera cita.

aku bukan salah taip tajuk oke. kah kah kah.

semalam lepak- lepak dgn roomate dan ex-roomate(huhu) masing- masing cerita pasal course. semuanya bernada bangga (keh keh keh). aku pun terfikir jugak, kenapa aku memilih dan terpilih untuk mendapat kursus bacelor sains (kepujian) major matematik neh. ishk. nama dahlah panjang. susah lah aku nak mem'poyo' sekarang. haha.

sambung balik.. aku fikir2, waktu sekolah rendah dulu, bukan cita-citaku untuk bekerja dalam bidang matematik ni. even masuk sekolah menengah pun, aku masih tak tertarik dengan style cikgu math, mahupun add math. haha. masuk asasi, en. md nooh masih tak dapat membuka mataku. (semakin tutup aku rasa, anda pun faham maksudnya) haha. waktu dr. md yusof? haha. terbuka lah sikit mata aku tentang matematik ni. mudah je sebenarnya. tapi tu lah, mata je yg terbuka, hati masih kosong. ceit. haha. tapi kan orang tua2 dah cakap, dari mata turun ke hati. haha. tu yg melekat tuh. aisehh! haha.

neway, emmmmm. doakan lah aku berjaya dalam course ini. jadi seorang pelajar yang berdedikasi. *wahh*

p/s: cuak2 nak masuk kelas pertama nih. aishh.

6 comments:

qinairaulfa. said...

bernada bangga.haha :D

~PENCHENTA~ said...

agk2, sape bernada bangga tuh? haha.. :p

TheShida said...

goodluck uols...

i rindu tau nak merasai kemanisan dihari pertama...sobs

~PENCHENTA~ said...

ishk. rindu? come on lah. ini bukan malam pertama. kelas pertama je. haha. :p

lieko hirahata said...

haha siot je ex roomate en ;p
good luck tya. jgn nak bernada bangga sangat oke ;) heee

~PENCHENTA~ said...

uhuhh... rindu kamu exrumet. :'(

jangan ngorat pakwe aku oke. haha

sadid sigaraga