>

Wednesday, March 14, 2012

Kawan-kawan!

Entah kenapa, saya sudah kurang ada 'hati' untuk menulis. Huk.

Sedangkan banyak saja benda yang mahu dikongsi.
Aaa.

Apa masalah saya ni? Ishk.

10 comments:

As said...

Saya mahu baca.

Sila terus menulis. :)

fuad ansari said...

saya pun mengalami masalah yg sama.. (",)

~PENCHENTA~ said...

Kak As,,,, huu. Kenapa dah kurang hati ni? Sobs.

EnFuad, Yeke? Kejap nak usha blog yang 'bermasalah' sama tuh. Heee.

Norsha said...

penchenta,
samalah kita, ada idea tapi hilang 'jiwa'....

s a r said...

assalamualaikum penchentaqu :)

nampaknya berjangkit2 penyakit ni ya..

bak kata kawan akak, try cari apa yang kosong di hati tu yang menyebabkan penularan ketidakrajinan mengupdate blog. eheh

Pencari ALLAH said...

Masa. Peredaran masa yang berubah-ubah menarik akal manusia untuk mengikut sama.

~PENCHENTA~ said...

KakNorsha, huu. Rasa macam hambar kann. :(

KakSARkuu~, Hee. Sebab rasa macam banyak sangat benda nak kena buat kut. Atau baru tya sedar tya ni hangat2 tahi ayam je kutt? Allah. Sobs.

PencariALLAH, hehe. Jadi saya terfikir, menulis blog macam ni kurang 'akal' ke? Huhu.

Al Faqir Rabi'ah Al 'Adaweeyah said...

awaaakkk!!

jangan berhenti menulis.

kakak sangat suka baca tulisan awak.

pendek, ringkas, tapi isinya mantop!

bukan semua orang berbakat macam awak, tahu??

menulis lagi, ok? ingatkan kakak!

:')))

Pencari ALLAH said...

Maksudnya bukan awak seorang aja yang merasa, tapi hampir majoriti. Pada pemikiran saya. Semua ini terjadi sebab masa.

abu yusof said...

sama jugak disini..

sadid sigaraga