>

Wednesday, November 23, 2011

One step ahead.

Meninggalkan masa lampau untuk masa depan.
.
.
.
.
.
.
.
Dan pernah tak fikirkan apa garisan antara dua jarak masa tu?

HARI INI.

Ni kunun-kunun nak bagi hadiah dekat orang US. Winter dah dekat lah katakan. Tapi nampaknya Allah tak bagi sampai lagi kat dia. Ai pakai dulu eh kak eh. Hik3.

19 comments:

Anonymous said...

haha comelll..tapi kaki akak trlalu comel utk muat kasut tu...btw thnks kerana niat muliamu itu.akan ku balas dgn hadiah US

~PENCHENTA~ said...

Hee. Sebab buat ikut pattern sendiri. Kaedah cuba jaya kata orang US.

Erk. Ai tak hantar lagi pun. :(

Dah. Ai nak tambah munge-munge dan tali. Bagi akak terliur. Hak3.

Afida Anuar said...

nak sepasang!..sini pun 'winter' gak ni..kekekek

Norsha said...

wah, buleh jual ni buat tambah pendapatan...

fuad ansari said...

kasut ni kalau buat redah banjir, mmg boleh sgt.. (",)

~PENCHENTA~ said...

KakAfida, hahah. Meh bagi saiz kaki dalam cm. Lepas tu boleh kita wajib jumpa sebab ai nak bagi nih. :D

KakNorsha, insyaAllah. Plannya macam tu lepas kawin nanti. Hak3.

EnFuad, Hahah. Bangi banjir ka? Keh3.

Pencari ALLAH said...

:)

Hidayatullah said...

kaki saya muat gak kasut tu..boleh la kalau nk bg sepasang.. haha

~PENCHENTA~ said...

PencariALLAH, :DDDDDDDD

Hidayatullah, hahah. Mai sini bagi ukuran kaki. Caj extra kalau kaki besar. :P

menusuk hati said...

nak juga!kaki saiz 7@42...hehe..kreatifnya..

asy_syakirin said...

salam..saya mau...hehe :D

~PENCHENTA~ said...

PakCikMenusukhati, 42 tu dalam unit cm ehh? Haha. Bila agak2 nak turun Key Ell ni? :D

KakAsy_Syakirin, insyaAllah boleh, upah jadi kaunselor. :D Hik3. nanti kita contact lagi. :D

~PENCHENTA~ said...

Uit Pak Cik, besaqnyaa 42? Hahah.

s a r said...

assalamualaikum penchentaqu.

eh, rasanya macam boleh frame la kasut ni. hee

~PENCHENTA~ said...

Waalaikum salam kak. :D

Besaq lah kak kasut tu. Saya pakai pun longgar, kena tambah tali. :D Hik3.

Afida Anuar said...

eh...betul ni? betul ni?

saiz 5 kot:P

~PENCHENTA~ said...

Haha. Meh email, atau nanti email ke yat_comei8@yahoo.com.my.

:D

Afida Anuar said...

he he..email akak..

nabilah0710@yahoo.com;)

~PENCHENTA~ said...

Dah, p check email. :D

sadid sigaraga