>

Wednesday, August 3, 2011

bila primary oocyte menjadi secondary oocyte

Ummi lekas menelefon Waleed,
"Nampaknya dah nak jadi atok".


Yang di asrama pun boleh online,


Yang baru umur 7 tahun pun boleh jadi Pak Su,
Yang umur 8 tahun pula tak mahu jadi Mak Cik,
"Alaa, nanti aku tak pandai bawak dia jalan-jalan dengan kereta.."

Semoga secondary oocyte selamat menjadi zygote, embryo dan seterusnya fetus.

Oh. Semoga jadi baby yang baik juga! ;)

Sila panggil saya Mak Ngah ya! :))

8 comments:

Afida Anuar said...

Anak menakan first? Kalau first memang sangat2 teruja!... tahniah!

Norsha said...

Salam ramadhan Mak ngah !

Norsha said...

Salam ramadhan Mak ngah !

qinairaulfa. said...

mak ngah! :D

senorita. said...

Alhamdulillah semoge selamat semua mummy and bakal anak sedare makngah tu ;) heee

~PENCHENTA~ said...

Kak Afida: Ha ah. Hee. Excited sesangattt kutt. :))

Kak Norsha: Salam Ramadhan juga. Allah. Lupa nak ucap kat kak norsha. :|

QinairaUlfa: Hee. Macheh Kachik. :P

Yas: Hee. Nanti boleh datang rumah reramaiii. :))

fuad ansari said...

makngah, nak duit raya.. (",)

~PENCHENTA~ said...

Eh. Budak2 tak boleh pegang duit banyak2. Hahah. Biar mak ngah simpankan. :P

sadid sigaraga