>

Tuesday, April 12, 2011

nikmat cinta selepas kahwin.

sebabkan aku tiada fb untuk share video ni. nah. aku post kat sini. :)

semoga bermanfaat. :)

9 comments:

Afida Anuar said...

thanks penchenta..sudi share..

aduhh lambat la pulak dia nak streaming ni.. he he

Afida Anuar said...

Alamak..dah tau nama tahieyah, tapi duk panggil penchenta...maafkan akak...tahieyah...

Afida Anuar said...

Ya Allah.... Tahieyah.... moga Allah campakkan rasa nikmat cinta tu lepas kahwin...biar meletup2 dalam hati kita ni ya dik... insyaAllah..

~PENCHENTA~ said...

Heheh. Amiin. Amiin. Amiin kak. =) Banyak kena baiki lepas dengar ni tadi. :|

Eh. Mana akak tahu nama penuh saya? :)

Anak Pendang Sekeluarga said...

Salam ziarah,menarik artikel yang di tulis.Saya menjemput saudara/saudari untuk memberikan pendapat,pandangan,komentar dan info tambahan di atas tulisan terbaru di blog saya berkaitan “Dakwaan makam Sahabat Nabi Saw ada di Malaysia”.Semoga Allah membalasi segala kebaikan saudara/saudari.Sekian,Terima Kasih.

Afida Anuar said...

he he...tahieyah jugak yang tulis..siap nama ayah lagi!...;)

~PENCHENTA~ said...

Keluarga Pendang: Syukran. Syukran. InsyaAllah. :)

Kak Afida: Eheh.Saya dah nyanyuk hooray. Haha. :P

asy_syakirin said...

jom kawen ramai2...huhuhu~

~PENCHENTA~ said...

Haha. Jom3. :P

sadid sigaraga