>

Thursday, April 21, 2011

Study Week atau Study Weak?

Ishk.
Maaf.
Saya bukan dah berpaling kasih.
Tak terlintas pun nak mencari kasih dari yang lain.
Tapi dia sangat menggoda.

Ahh.
Moga kamu mampu adapt bila bermadu nanti.

p/s: Aku nak p book fair esok. Sedang teruja. Moga-moga aku dapat bahagi masa seadil-adilnya bila dah beli buku baru nanti. Moga buku kenegaraan, TITAS, fizik, calculus dan algebra tak terlalu cemburu. Ishk. Susah juga hidup berpoligami ni.

AWAS: Maksud saya berpoligami dengan buku. Keh3.

Ayuh sahut tuntutan iqra'! ;)

6 comments:

Afida Anuar said...

Akak pun nk pi gak..jom...jom...

Ibnu Mutalib said...

book fair.
kat cni book fair tak best,byk buku2 pelajar je.

Lensaffy. said...

aku nak tengok ape hasilnye kau berpoligami nanti :D

~PENCHENTA~ said...

Kak Afida: Mari3. Saya p opening n insyaAllah closing juga. :))

Izmer: Mari turun KL. Macam2 ada. Allah. Tak terpilih. :|
Last2, keluar dengan tangan kosong juga. Haha.

Fyza: Ishk. Ce berbaik sangka sikit dengan aku. Aku bertanggungjawab. Mampu bersikap adil, insyaAllah. Keh3. (Kita tengok malam ni). :P

ain fathihah said...

masa study week mmg banyak cobaan

~PENCHENTA~ said...

keh3. bila ada cobaan baru ada erti 'struggle' kan? :))

sadid sigaraga